Tag en ven med

Hjemmeside & visuel identitet for virksomheden House Of Pilates. House of Pilates holder til i Charlottenlund og Vejle.

Hjemmeside til Oreco. Opgaven gik bla. ud på at samle to hjemmesider til én. Så de har fælles forside, men deler sig i to forskellige sider.

Dansac Illustartion

Grafisk design & illstration Dansac. Dansac producerer stomiposer. Design af brochurer, logoer, illustrationer mv. for Danmark og Sverige.

Hjemmeside til First Economy. Opgaven var lidt anderledes, da jeg fik til opgave at sætte siden op efter et design som allerede var lavet.

Magasinet Fein

Fein Mag. Magasinet Fein er et gratis magasin til feinsmeckere som nu også er på nettet. Magasinet udkommer 4 gange om året.

Regnvandssikring

Hjemmeside, logo & visitkort for virksomheden Regnvandssikring. Rottesikring, faskiner og dræn. Hjælp til billeder og tekst.

Dahlgaard Byg

Dahlgaard Byg startede med at ville have en ny hjemmeside, det blev også til logodesign og nye visitkort. Dahlgaard byg er en entreprisevirksomhed.

Clinique Belnatur

Kreativ assistance for virksomheden Clinque Belnatur. Design og opsætning af plakater, nyhedsbreve og annoncer.

Bjærre VVS Hjemmeside

Bjærre VVS havde en hjemmeside i forvejen, så jeg hjalp med billeder, nyt design og opdatering så siden blev responsive.

RAL Farvekort

Nyby-Kessler er en mellemstor malervirksomhed. Vi har lagt de mest almindelige farvekort på siden, så kunderne nemt kan vælge farve.

JovaByg Visitkort

Hjemmeside, logo & visitkort for virksomheden JovaByg. Hjemmesiden er skabt fra bunden af med oplæg til billeder og tekst.

Hollister

Rentegning og grafisk design for virksomheden Hollister. Hollister producerer stomiposer. Brochurer, roll-ups, invitationer mv. for Danmark og Sverige.