Magasinet Fein

Fein Mag. Magasinet Fein er et gratis magasin til feinsmeckere som nu også er på nettet. Magasinet udkommer 4 gange om året.

Clinique Belnatur

Kreativ assistance for virksomheden Clinque Belnatur. Design og opsætning af plakater, nyhedsbreve og annoncer.

CreativeMind

CreativeMind. CreativeMind laver kunstudstillinger for mange forskellige kunstnere, samlet ét sted, på siden kan man se de enkelte kunstneres værker.

RAL Farvekort

Nyby-Kessler er en mellemstor malervirksomhed. Vi har lagt de mest almindelige farvekort på siden, så kunderne nemt kan vælge farve.

Bjærre VVS Hjemmeside

Bjærre VVS havde en hjemmside i forvejen, så jeg hjalp med billeder, nyt design og opdatering så siden blev responsive.

Regnvandssikring

Hjemmeside, logo & visitkort for virksomheden Regnvandssikring. Rottesikring, faskiner og dræn. Hjælp til billeder og tekst.

Dahlgaard Byg

Dahlgaard Byg startede med at ville have en ny hjemmeside, det blev også til logodesign og nye visitkort. Dahlgaard byg er en entreprisevirksomhed.

Tag en ven med

Hjemmeside & visuel identitet for virksomheden House Of Pilates. House of Pilates holder til i Charlottenlund og Vejle.

Danmesser

For Danmesser har jeg lavet webdesign, men er også i gang med nye plakater, annoncer og visitkort.. Danmesser laver bolig og livsstils messer.

Dansac Illustartion

Grafisk design & illstration Dansac. Dansac producerer stomiposer. Design af brochurer, logoer, illustrationer mv. for Danmark og Sverige.

JovaByg Visitkort

Hjemmeside, logo & visitkort for virksomheden JovaByg. Hjemmesiden er skabt fra bunden af med oplæg til billeder og tekst.

Hollister

Rentegning og grafisk design for virksomheden Hollister. Hollister producerer stomiposer. Brochurer, roll-ups, invitationer mv. for Danmark og Sverige.